Σφαιρόπουλος: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Σφαιρόπουλος: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Ο Ελληνας τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με την Αρμάνι Μιλάνο, για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά από 14 αγωνιστικές να βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-10.

Η ομάδα του Ελληνα τεχνικού απόψε το βράδυ στις 21:05 θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο, με τον έμπειρο προπονητή να δίνει το σύνθημα για τη νίκη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, η Μακάμπι με τη βοήθεια των οπαδών της μπορεί να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση. «Αναμένουμε τους φιλάθλους να έρθουν και να είναι στο πλευρό μας, διότι τόσο εγώ όσο και όλοι οι παίκτες πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το τελευταίο ματς στον πρώτο γύρο και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Νομίζω ότι οι παίκτες μου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ.

Έχει μεγάλη σημασία να αγωνιστούμε σε αυτό το ματς με την μέγιστη δυνατή ενέργεια από πλευράς μας και να παίξουμε έξυπνα και σύμφωνα με το επίπεδό μας. Αναμένουμε τους φιλάθλους να έρθουν και να είναι στο πλευρό μας επειδή είναι ένα σημαντικό όπλο για εμάς  Τόσο εγώ όσοι και οι όλοι οι παίκτες πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση.

Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Θα είναι ένας αγώνας στον οποίο απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι για να σταματήσουμε τον αντίπαλο ο οποίος είναι πολύ ταλαντούχος. Σέβομαι την Αρμάνι, αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βγάλουμε το επίπεδο και την ποιότητά μας στο παρκέ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ