Βουγιούκας: «Νέος αέρας, νέα φιλοσοφία»

Βουγιούκας: «Νέος αέρας, νέα φιλοσοφία»

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε για την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο και αναφέρθηκε στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Ρικ Πιτίνο να κάνει το ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο.

Ο Ιαν Βουγιούκας μίλησε για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τους Ρώσους, για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο σέντερ του Τριφυλλιού τόνισε ότι ο 66χρονος τεχνικός έχει φέρει νέο αέρα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αμύνεται η ομάδα.

«Προσπαθεί να φέρει νέο αέρα με νέες φιλοσοφίες», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για το ματς με την ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν μια πολύτιμη νίκη, που θα τους βοηθήσει πολύ ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ήρθε χθες ο Πιτίνο. Έχουμε κάνει μία προπόνηση. Προσπαθεί να φέρει νέο αέρα με νέες φιλοσοφίες. Η ομάδα θέλει να παίζει κάπως διαφορετικά κυρίως στην άμυνα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο αύριο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως πάντα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί άλλο παιχνίδι. Μια νίκη θα μας δώσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Το πρόγραμμα είναι ανηφορικό από εδώ και πέρα.

Σε κάθε παιχνίδι της Euroleague αν κρατήσεις τον αντίπαλο στους 70 πόντους και είσαι εύστοχος έχεις πιθανότητες να πάρεις το παιχνίδι. Το θυμόμουν. Το Λούιβιλ ήταν πανίσχυρο πρόγραμμα και παίζαμε σε μεγάλο γήπεδο. Ήταν πρόκληση για μένα και το θυμόμουν πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ