Γκραν Κανάρια – Ζαλγκίρις Κάουνας 73-66

Γκραν Κανάρια – Ζαλγκίρις Κάουνας 73-66

Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο της regular season της Euroleague η Γκραν Κανάρια που επιβλήθηκε με 73-66 της Ζαλγκίρις, πλησιάζοντας στη νίκη από την 8άδα της βαθμολογίας.

Η Γκραν Κανάρια φιλοξένησε την Ζαλγκίρις Κάουνας στα Κανάρια Νησιά για την 15η αγωνιστική της Eueoleague. Μπορεί η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβιτσιους να έτρεχε ένα σερ’ι 4 νικών στα 5 τελευταία ματς, αλλά στην Grand Canaria Arena τα βρήκε σκούρα.

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς με χαμηλό σκορ, οι παίκτες του Βίκτορ Γκαρσία έλεγξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ρυθμό της αναμέτρησης, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχασαν ούτε λεπτό το προβάδισμα μπροστά στον κόσμο τους.

Οι 11 παίκτες της Γκραν Κανάρια που πάτησαν το παρκέ συνεισέφεραν στο σκορ, ενώ ενδεικτικό της διάθεσης και της συγκέντρωσης των Ισπανών είναι το γεγονός ότι η Ζαλγκίρις πήρε το πρώτο της επιθετικό ριμπάουντ στο τελευταίο 5λέπτο της αναμέτρησης!

Παρόλα αυτά η Ζαλγκίρις βρήκε αντίδραση στα τελευταία 3′ της αναμέτρησης και με΄καλάθια των Ντέιβις, Γουάιτ και Μιλάκνις μείωσε στο σουτ (69-66) με 1′ και 13» να απομένουν. Τελικά όμως η νίκη πήγε στους γηπεδούχους με 73-66.

Κάπως έτσι οι Νησιώτες, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Ραμπασέδα και άξιους συμπαραστάτες τους Μπάλβιν και Στρόμπερι κατέκτησαν την 6η νίκη τους στη σεζόν και μείωσαν στη μια νίκη την απόσταση από την 8άδα και τη σημερινή αντίπαλό τους Ζαλγκίρις που έπεσε στην 8η θέση.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 16-9, 21-24, 16-16

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ