Σφαιρόπουλος: «Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα»

Σφαιρόπουλος: «Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε το προσεχές δύσκολο παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (3/1, 21:45) τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να αφήσει πίσω της τον πικρό αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Δύσκολο το πρώτο παιχνίδι του 2019 για την Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης (3/1, 21:45) και ο κόουτς των Ισραηλινών Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση τονίζοντας ότι ο αποκλεισμός της «ομάδας του λαού» από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου του Ισραήλ, ανήκει στο παρελθόν και οι παίκτες του οφείλουν να σηκωθούν και να παλέψουν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 52χρονου κόουτς:

«Θα αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης που είναι εκ των φαβορί για να κατακτήσει την EuroLeague, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα στο Κύπελλο. Πρέπει να να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε πως ξέρουμε πώς να σηκωθούμε και να παλέψουμε μετά την ήττα στο Κύπελλο, η οποία μας πλήγωσε. Στην ζωή υπάρχουν στιγμές που όλοι πέφτουμε, αλλά σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα. Πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Όλοι είναι απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά έχουμε ακόμα δύο στόχους και πρέπει να παλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ποιότητα σε κάθε θέση. Πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί και συγκεντρωμένοι. Αυτά θα είναι τα κλειδιά του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ