Στρέλνιεκς: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε, έχουν μία καλή ομάδα»

Στρέλνιεκς: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε, έχουν μία καλή ομάδα»

Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ και ότι πρόκειται για ένα ακόμα ματς Ευρωλίγκας.

Αποτελεί τον πιο κομβικό παίκτη του Ολυμπιακού καθώς όταν είναι στο παρκέ οι Ερυθρόλευκοι έχουν και απειλή από την περιφέρεια και διαθέτουν ένα ακόμα καλό οργανωτή στις τάξεις τους.

Ο λόγος για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος μίλησε στην NOVA για το ματς με τον Παναθηναϊκό και για το αν έχουν.. κυκλώσει αυτός και οι συμπαίκτες του το συγκεκριμένο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν.

Αρχικά ο Λετονός γκαρντ σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Είναι ένα σημαντικό ματς, μπαίνουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν και η δυσκολία ανεβαίνει».

Αναφορικά με το αν αυτό το παιχνίδι είναι το λεγόμενο «must win» από τον Ολυμπιακό, ο Στρέλνιεκς είπε: «Δεν μπορώ να σας το πω αυτό! Πρέπει να κάνουμε πολλά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, έχουν μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Πιστεύω πως δεν μπορούν να αλλάξουν τόσα πολλά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ