Πάρτι με… Νίνο και υπόκλιση Μπλατ στο ΣΕΦ

Πάρτι με… Νίνο και υπόκλιση Μπλατ στο ΣΕΦ

«Είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια» ακούστηκε από τα μεγάφωνα ρου ΣΕΦ με τη λήξη του ματς, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ υποκλίθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού για την υποστήριξή τους.

Με τη λήξη του αγώνα οι υπεύθυνοι του ΣΕΦ έβαλαν στα μεγάφωνα του γηπέδου το αγαπημένο τραγούδι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που τραγουδάει ο Νίνο, προφανώς για να πικάρουν τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Φυσικά ακολούθως μετά ακούστηκε ο ύμνος του Ολυμπιακού με τους φίλους της ομάδας να τραγουδάνε παραληρώντας στις εξέδρες και κρατώντας λευκές πετσέτες.

Είχαν κρατήσει στο μυαλό τους τη δήλωση του Γιαννακόπουλου πως «αυτοί έχουν πετάξει λευκή πετσέτα» μετά το δεύτερο παιχνίδι…

Ωστόσο την… παράσταση έκλεψε ο Ντέιβιντ Μπλατ που στάθηκε στο κέντρο του γηπέδου και υποκλίθηκε στον κόσμο ευχαριστώντας τον για την συμπαράστασή του και φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, που τον καταχειροκρότησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αμερικανός τεχνικός του Ολυμπιακού έδειχνε διαρκώς την καρδιά του στους οπαδούς των Πειραιωτών αποχωρώντας από το γήπεδο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη, αλλά και τη συνολική στάση του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ