Γουίλιαμς – Γκος: «Σπουδαίος ο Μιλουτίνοφ, ο καλύτερος σέντερ στην Ευρωλίγκα»

Γουίλιαμς – Γκος: «Σπουδαίος ο Μιλουτίνοφ, ο καλύτερος σέντερ στην Ευρωλίγκα»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού υποκλίθηκε στον Σέρβο σέντερ, που πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το εγκώμιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ έπλεξε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 79-65, για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι ο Σέρβος σέντερ είναι ένας σπουδαίος παίκτης και στον αποψινό αγώνα έκανε πολύ καλή δουλειά. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του ως τον καλύτερο σέντερ της Ευρωλίγκας, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη στο ντέρμπι, ειδικά από τη στιγμή που κερδίσαμε για πρώτη φορά στα ντέρμπι Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε την έδρα μας. Ο Μιλουτίνοφ είναι σπουδαίος έκανε πολύ καλή δουλειά. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς βοήθησε πολύ και κάθε παίκτης που ήρθε από τον πάγκο βοήθησε για να έρθει η νίκη.

Κάναμε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σταθερότητα. Είναι δύσκολο να βαθμολογήσουμε την προσπάθεια, αλλά πρέπει να έχουμε σταθερότητα για 40 λεπτά. Είναι σημαντικός ο Μιλουτίνοφ για εμάς σε άμυνα και επίθεση. Είναι σημαντικό να έχεις έναν παίκτη να πασάρεις τη μπάλα. Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος σέντερ στην Ευρωλίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ