Σπανούλης: «Δεν με απασχολούν τα ρεκόρ όταν παίζω αλλά η ομάδα μου»

Σπανούλης: «Δεν με απασχολούν τα ρεκόρ όταν παίζω αλλά η ομάδα μου»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τον ίδιο αλλά και την αναμέτρηση με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη.

Πριν μία μέρα κατέκτησε μία ακόμα κορυφή και την επόμενη πέρασε στο παρκέ για προπόνηση για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια την Τρίτη στο ΣΕΦ.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού, τονίζοντας για το ματς ότι: «Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η οποία έχει κάποιους τραυματισμούς αυτόν τον καιρό. Είναι έμπειρη και επικίνδυνη ομάδα που έχει το φάιναλ φορ στην έδρα της. Έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και θέλει νίκες για να πλασαριστεί στην οχτάδα.  Πάντα απέναντί της είναι δύσκολα τα παιχνίδια και θέλει ιδιαίτερη προσοχή και έχει έναν πολύ καλό προπονητή».

Αναφορικά τώρα για το αν σκέφτεται ότι του έχει μείνει μονάχα η κορυφή των σκόρερ στην Ευρωλίγκα, εκείνος είπε: «Εντάξει να σου πω την αλήθεια όταν παίζω δεν με απασχολεί αυτό, Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα μου και να ευχαριστιέται το παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα για να έχουμε υγεία».

Τέλος για το αν κριθεί στην ταχύτητα και την αντοχή το ματς με την Μπασκόνια, ο Σπανούλης είπε: «Πιστεύω ότι όλη η Ευρώπη παίζει παίζει συνεχόμενα παιχνίδια, αυτό είναι το ημερολόγιο., έτσι είναι η δουλειά μας. Από εκεί και πέρα είναι μία ομάδα που παίζει και γρήγορα και έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να προσέξουμε τα  λάθη και τα ριμπάουντ για να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ