Παναθηναϊκός : Τα πάνω-κάτω με Κιλπάτρικ

Παναθηναϊκός : Τα πάνω-κάτω με Κιλπάτρικ

Έτοιμος για μεγάλο κόλπο ο Παναθηναϊκός, με τον Σον Κιλπάτρικ. Τα ρέστα τους οι Πράσινοι για τον εκλεκτό του Ρικ Πιτίνο

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες απο τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός επικοινωνούσε… ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Σον Κιλπάτρικ. Με τον Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ που είναι το νο 1 στη μεταγραφική λίστα του Ρικ Πιτίνο. Ενώ λοιπόν οι περισσότεροι πίστεψαν πως η κουβέντα σταμάτησε απότομα; Ο Παναθηναϊκός επανήλθε και η Τρίτη μοιάζει να είναι η καθοριστική μέρα για να φανεί αν θα γίνει το… μεγάλο κόλπο.

Πληροφορίες απο την άλλη όχθη του Ατλαντικού υποστηρίζουν πως η διαπραγμάτευση όχι μόνο είναι ανοιχτή, αλλά και ότι οι Πράσινοι έχουν προσεγγίσει πλέον για τα καλά την πλευρά του Κιλπάτρικ που βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ευρώπη για τον Εξάστερο. Ο 29άχρονος είχε φυσικά ως πρώτη επιλογή να βρει μια ομάδα στο ΝΒΑ, αλλά απο τη στιγμή που αυτό δεν του προκύπτει τελικά μοιάζει να είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Αρκεί βεβαίως να προκύψει το deal. Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός έδινε την εντύπωση ότι στρέφεται στην περίπτωση του Νάναλι. Αν όμως ο Κιλπάτρικ το συζητά, τότε ο καθένας καταλαβαίνει για ποιον παίκτη είναι έτοιμος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να κάνει την κίνηση του.

Διαβάστε εδώ το πολύ ωραίο θέμα που ετοίμασε ο Ηλίας Ηλιάδης για τον Κιλπάτρικ σε ένα πολύ ενδιαφέρον προφίλ «παρουσίασης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ