Πυρετό ο Μιλουτίνοφ, χάνει την Μπασκόνια!

Πυρετό ο Μιλουτίνοφ, χάνει την Μπασκόνια!

Ο Σέρβος σέντερ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι με την ισπανική ομάδα για την Ευρωλίγκα.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

O σέντερ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση και μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής. Η απουσία του Μιλουτίνοφ δημιουργεί πολύ μεγάλο πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θα πρέπει να καλύψει εκ των έστω το κενό του.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής ανάμεσα στον Ζακ ΛεΝτέι και τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να καλύψει τη θέση του σέντερ και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, καλείται να πάρει την 11η νίκη του στη φετινή διοργάνωση, χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες του στη φετινή σεζόν. Ο Σέρβος πραγματοποιεί φανταστική χρονιά, έχοντας κατά μέσο όρο 10.9 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ ανά 24:43 συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ