Μπλατ: «Ο Παπανικολάου μας πήρε στην πλάτη του»

Μπλατ: «Ο Παπανικολάου μας πήρε στην πλάτη του»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποκλίθηκε στον Κώστα Παπανικολάου για την εκπληκτική του εμφάνιση στον αγώνα με την Μπασκόνια και στάθηκε στο πείσμα και τη μαχητικότητα των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στο παιχνίδι με την Μπασκόνια και με ηγέτη τον Κώστα Παπανικολάου πανηγύρισε μια τεράστια νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη της τετράδας. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 91-87 στην παράταση, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να υποκλίνεται στον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ.

«Τι να σας πω; Ο Παπανικολάου έβαλε τα σουτ, μας πήρε στην πλάτη του και δεν επέτρεψε να χάσουμε. Μπράβο του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παράλληλα, ο Μπλατ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν παράτησαν το παιχνίδι. «Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου που δεν τα παράτησαν. Δεν τα παρατήσαμε, σε ένα δύσκολο ματς. Η Μπασκόνια ήταν εξαιρετική χωρίς τον Σενγκέλια, έναν βασικό της παίκτη. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά και άξιζαν τη νίκη», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ