Γκραν Κανάρια – Ρεάλ Μαδρίτης 67-75

Γκραν Κανάρια – Ρεάλ Μαδρίτης 67-75

Ζορίστηκε πολύ η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Γκραν Κανάρια, αλλά στο τέλος ποιότητα, βάθος πάγκου και ο καυτός Ρούντι Φερνάντεθ, έδωσαν τη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης με 75-67.

Η Γκραν Κανάρια υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης στον ισπανικό εμφύλιο της αγωνιστικής. Μάλιστα όσοι παρακολούθησαν το ματς αυτό από το γήπεδο ή τις τηλεοράσεις, είδαν πραγματικά ένα δυνατό ντέρμπι.

Τι και αν οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση με 6 νίκες, την ώρα που οι Μαδριλένοι είναι 2οι με 13; Το ματς όχι μόνο παίχτηκε στα ίσα, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με +10 (48-38) στο 26’. Σταδιακά όμως η ποιοτική Ρεάλ Μαδρίτης, έβγαλε πολλές από τις αρετές της στο παρκέ και μάζεψε τη διαφορά.

Μπήκε στην τέταρτη περίοδο στο -4 (56-52) και από εκεί και πέρα είχαμε ένα σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν τις λύσεις και το βάθος των πρωταθλητών και έχαναν σιγά σιγά έδαφος.

Οχτώ συνεχόμενοι πόντοι από τον Ρούντι Φερνάντεθ έκαναν το 69-63 και από εκεί και πέρα οι μερένχες δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω. Το τελικό 75-67 ήταν και η 14η νίκη της σεζόν στη Λίγκα, πλησιάζοντας σε μια νίκη απόσταση από τη κορυφή και τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ