Απίστευτο: Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού  έβαλαν 81 από τους 91 πόντους!

Απίστευτο: Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού έβαλαν 81 από τους 91 πόντους!

Φαντάζει εξωπραγματικό αλλά είναι γεγονός. Λεντέι, Παπανικολάου, Πρίντεζης και Γκος έβαλαν σχεδόν όλους τους πόντους του Ολυμπιακού στον χθεσινό θρίαμβο απέναντι στην Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Μπασκόνια και έδειξε πως είναι ομάδα που έχει τις αγωνιστικές δυνατότητες αλλά και τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει μέχρι τέλους την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο τρόπος που πήρε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι απέναντι στους Βάσκους θύμισε τις επικές ανατροπές που έκαναν προηγούμενα χρόνια οι ερυθρόλευκοι και έχει πολύ μεγάλη σημασία να σταθεί κάποιος στην άρνηση των πειραιωτών να συμβιβαστούν με την ήττα.

Δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι όταν όλα έδειχναν εναντίον τους και δικαιώθηκαν τελικά για την επιμονή τους κατακτώντας μια πολύ μεγάλη νίκη. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί και φαντάζει απίστευτο είναι ότι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού πέτυχαν σχεδόν όλους τους πόντους των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι.

Καλά διαβάσατε, τέσσερις παίκτες της ομάδας του Πειραιά πέτυχαν 81 από τους 91 πόντους των ερυθρόλευκων στο χθεσινό παιχνίδι κι αυτό καθιστά ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία του Ολυμπιακού απέναντι στους Βάσκους.

Ο Λεντέι είχε 23 πόντους, ο Παπανικολάου 22, ο Πρίντεζης 19 και ο Γκος 17. Κάντε την σούμα και θα δείτε πως φτάνουμε τους 81 πόντους. Είναι κάτι που φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό, ένα στατιστικό στοιχείο που φανερώνει το πόσο δύσκολη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι. Γιατί όπως και να το δει κάποιος, δεν είναι καθόλου εύκολο για μια ομάδα να κερδίσει παιχνίδι στο οποίο θα έχουν σκοράρει σχεδόν όλους τους πόντους τέσσερις παίκτες.

Μια βραδιά στην οποία οι υπόλοιποι παίκτες των ερυθρόλευκων σκόραραν μόλις δέκα πόντους, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν βολές. Ο Σπανούλης δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και είχε μόλις τέσσερις πόντους, ενώ τέσσερις είχε και ο Μπόγρης. Ο Στρέλνιεκς είχε δύο (2/2 βολές) ενώ Τουπάν, Τίμα, Βεζένκοφ και Μάντζαρης δεν είχαν πόντο. Αν μη τι άλλο λοιπόν ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη με τέσσερις παίκτες του να πετυχαίνουν σχεδόν όλους τους πόντους του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ