Μάντζαρης: «Αν αφήσεις τον ρυθμό στη Ρεάλ θα έχεις πρόβλημα» (vid)

Μάντζαρης: «Αν αφήσεις τον ρυθμό στη Ρεάλ θα έχεις πρόβλημα» (vid)

O γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στην προπόνηση των Ερυθρόλευκων στην Ισπανία και τόνισε ότι δεν πρέπει να τρέξουν οι Μαδριλένοι.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ισπανία με την Ρεάλ Μαδρίτη, με τους παίκτες του Μπλατ να θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας. Πρόκειται σίγουρα για ένα δύσκολο ματς, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να τονίζει από τη μεριά του πως δεν πρέπει οι Μαδριλένοι να τρέξουν.

Αναλυτικά είπε: «ξέρουμε όλοι τι ομάδα αντιμετωπίζουμε. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες που αν αφήσεις τον ρυθμό να σε παρασύρει θα έχεις μεγάλα προβλήματα. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη και τώρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ολυμπιακός είμαστε, το κάναμε πέρυσι, πάμε να το κάνουμε και φέτος».

Για την απουσία του Μιλουτίνοφ είπε: «Ο Νίκολα είναι από τους καλύτερους παίκτες και σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι από τους λίγους που μπορεί να ματσάρει τα κορμιά της Ρεάλ. Ξέρουμε ότι η Ρεάλ έχει 15 παίκτες ισάξιους, εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας και να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται».

Δείτε τις δηλώσεις του Μάντζαρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ