Παπανικολάου ο 6ος Ερυθρόλευκος MVP!

Παπανικολάου ο 6ος Ερυθρόλευκος MVP!

Για 6η φορά φέτος σε συνολικά 17 αγώνες, MVP μιας αγωνιστικής στη Euroleague είναι παίκτης του Ολυμπιακού!

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν φανταστικός στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ και με 31 πόντους στο σύστημα ranking κατέκτησε το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής.

Αυτή είναι η 6η φορά τη φετινή σεζόν και δεύτερη διαδοχική, σε συνολικά 17 αγωνιστικές που MVP μιας αγωνιστικής στη Euroleague είναι παίκτης των Πειραιωτών! Ο Κώστας Παπανικολάου (17η αγωνιστική) διαδέχτηκε τον συμπαίκτη του Νίκολα Μιλουτίνοφ (16η αγωνιστική).

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος MVP για τον Παπανικολάου φέτος, ο Σέρβος σέντερ έχει αναδειχτεί πολυτιμότερος παίκτης 3 φορές και από μία μετρούν οι Βασίλης Σπανούλης και Ζακ Λεντέι. Ως προς τους «back to back» τίτλους MVP, αυτή είναι η 2η φορά φέτος για τον Ολυμπιακό, αφού είχε ξανασυμβεί στην 13η και 14η αγωνιστική με τους Μιλουτίνοφ και Σπανούλη.

Ο Έλληνας φόργουορντ συγκέντρωσε απέναντι στην Μπασκόνια 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, καθώς είχε σε 36 λεπτά, 22 πόντους με 0/3 δίποντα αλλά 6/7 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος, 2 μπλοκ και 4 κερδισμένα φάουλ.

Ενώ υπενθυμίζουμε ότι με δικό του τρίποντο στην εκπνοή του κανονικού χρόνου, έστειλε το ματς στην παράταση και με δικό του τρίποντο είχε ξεκινήσει και το έξτρα πεντάλεπτο απέναντι στους Βάσκους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ