Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας 78-61

Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας 78-61

Ο Ελληνας γκαρντ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του μαζί με τον Γιαν Βέσελι, σε μια βραδιά που η Φενέρ δεν βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση, παίρνοντας ωστόσο την πολύτιμη νίκη.

Χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Ζαλγκίρις στην Κωνσταντινούπολη με 78-61 για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Ετσι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήγε το ρεκόρ της στο 16-2 κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο.

Οι Τούρκοι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα απέναντι στην καλή άμυνα των Λιθουανών, ωστόσο οι τελευταίοι έμειναν πολύ χαμηλά επιθετικά και έτσι δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη.

Συγκεκριμένα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Φενέρ είχε μια διαφορά άνω των 10 πόντων, χωρίς ποτέ να κινδυνέψει πραγματικά με ήττα.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, έχοντας 14 πόντους και 6 ασίστ σε μια ουσιαστική εμφάνιση σε μια μέρα που η ομάδα του δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Μάλιστα από ισάριθμες ασίστ του Ελληνα γκαρντ, ο Μέλι και ο Μαχμούτογλου ευστόχησαν σε τρίποντο και δίποντο αντίστοιχα για να ξεφύγει η ομάδα τους με 16π. (71-55 στο 37’) και ουσιαστικά το ματς να τελειώσει εκεί.

Στους διακριθέντες για τους νικητές και ο Βέσελι με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Από την πλευρά η Ζαλγκίρις είχε μόλις 12 ασίστ και 14 λάθη, ενώ είχε μόλις 23/49 σουτ εντός παιδιάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ