Τόμας: «Πρέπει να είσαι σκληρός όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου»

Τόμας: «Πρέπει να είσαι σκληρός όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου»

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα, αλλά επισήμανε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά την 8άδα και την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην Βαρκελώνη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Η ήττα με 79-68 από την Μπαρτσελόνα έφερε σε δύσκολη θέση το Τριφύλλι, το οποίο πλέον βρίσκεται στην 10η θέση στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντεσόν Τόμας τόνισε ότι οι Πράσινοι λύγισαν στις λεπτομέρειες και μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «τα μικρά πράγματα που έκαναν τη διαφορά ήταν για την Μπαρτσελόνα». Παράλληλα, επισήμανε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι πιο σκληροί όταν παίζουν εκτός έδρας, αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά στην 8άδα και την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν οι λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο στο τέλος. Τα μικρά πράγματα που έκαναν τη διαφορά ήταν για την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είσαι σκληρός όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι στα παιχνίδια μακριά από την Ελλάδα. Είμαστε μια ομάδα με ταλέντο και θέληση και πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να είμαστε λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι. Αρκεί να κάνουμε 1-2 νίκες μακριά από την έδρα μας και θα είμαστε ακόμα εκεί. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στις λεπτομέρειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ