Μπλατ: «Καλή ομάδα η Χίμκι, τα μάτια μας ανοιχτά για παίκτη»

Μπλατ: «Καλή ομάδα η Χίμκι, τα μάτια μας ανοιχτά για παίκτη»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση των Ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με τη ρώσικη ομάδα αλλά και για την ενδεχόμενη προσθήκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο ΣΕΦ την Χίμκι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να κάνει ειδική μνεία για τους Ρώσους στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας του την Τετάρτη στο Φάληρο.

Ο προπονητήw των Ερυθρόλευκων είπε: «Είναι καλό που επιστρέφουμε στην έδρα μας. Σίγουρα η Χίμκι παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Πήρε μία μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε με σωστή νοοτροπία, με καρδιά και όσο πιο δυνατά για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφερόμενος στην Χίμκι, ενώ παρατήρησε επίσης πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πολλούς παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να παίξει με διαφορετικούς τρόπους».

Επίσης, ο κόουτς των ερυθρολεύκων τόνισε: «Δεν υπάρχουν πολλά εύκολα παιχνίδια στην EuroLeague. Δεν δείχνω έλλειψη σεβασμού στην Χίμκι. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και κάθε εβδομάδα υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια. Δεν είναι ένα παιχνίδι πρόκρισης. Η Χίμκι είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Θα είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοβ και την απουσία του Αλεξέι Σβεντ, δήλωσε: «Ο Νίκολα ενσωματώθηκε χθες στις προπονήσεις. Νιώθει καλά, αλλά ήταν εκτός για καιρό. Είναι σε διαδικασία να επιστρέψει. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Μας έλειψε. Ο Αλεξέι είναι ένας από τους πρώην παίκτες μου κι ένας από τους καλύτερους στην EuroLeague. Οι τραυματισμοί είναι μέρος της σεζόν και η Χίμκι παραμένει μία πολύ καλή ομάδα».

Αναφορικά με τον Μπόγρη και το… ξεπέταγμά του εν τη απουσία του Μιλουτίνοφ δήλωσε: «Το περίμενα. Αυτό είναι το νόημα της ομάδας: το να έχεις καλό ροστέρ και παίκτες. Περίμενα πως θα αντιδρούσαμε πολύ καλά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε» ενώ πρόσθεσε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ότι: «είναι μεγάλο μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού και έχει όλο μου τον σεβασμό μου».

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για την αναζήτηση ενός ακόμα περιφερειακού παίκτη για την ομάδα του και αποκρίθηκε: «Ζούμε στο παρόν. Το παρόν μας αυτή την στιγμή έχει σχέση με την Χίμκι. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις ανάγκες που έχει ομάδα σήμερα και αύριο. Προτεραιότητά μας είναι το παιχνίδι με την Χίμκι, αλλά τα μάτια μας είναι πάντα ανοικτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ