Μπαρτζώκας: «Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός»

Μπαρτζώκας: «Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Χίμκι υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο παρκέ με αποτέλεσμα να έρθει και άνετη επικράτηση των Πειραιωτών στο ΣΕΦ.

Δίκαιος νικητής ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί της Χίμκι στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο των Πειραιωτών, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο παρκέ και για αυτό νίκησαν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό άξιζε τη νίκη. Είχε καλύτερη απόδοση σε όλο το ματς. Είχαμε ένα φτωχό επιθετικά παιχνίδι, χωρίς δημιουργία και αυτοπεποίθηση στο σουτ. Κάναμε 8 λάθη στο πρώτο ημίχρονο και ορισμένα ήταν ανόητα τα οποία έδωσαν εύκολους πόντους στον Ολυμπιακό. Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη και μερικές φορές. Δεν μπορώ να έχω παράπονα γιατί αυτή τη στιγμή οι συναντήσεις που κάνουμε τα περισσότερα είναι για την ενημέρωση των τραυματισμών και όχι για τις τακτικές που θα ακολουθούμε.

Ο Γκιλ έπαιξε με πόνους και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να δει την κατάστασή του και ενδεχομένως να κάνει επέμβαση. Ο Σβεντ έχει αρκετό χρόνο μπροστά του για να επιστρέψει μαζί μας και ο Κρόκερ έκανε ένεση για να αγωνιστεί σήμερα. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή για την ομάδα να δίνει συνεχόμενα ματς και να έχει απέναντί της δυνατούς αντιπάλους και να είναι ανταγωνιστική. Θα πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε και τι πρέπει να κάνουμε»

Όσον αφορά το χειροκρότημα από τον κόσμο των Πειραιωτών: «Είμαι χαρούμενος για αυτό. Και τις προηγούμενες φορές που γύρισα, έτσι ήταν, δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Είναι οικείο το περιβάλλον και τα πρόσωπα και είμαι χαρούμενος όποτε έρχομαι εδώ, βλέπω πολλά χαμόγελα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ