Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας: «Φορτσάρει» για την 4άδα ο Ολυμπιακός

Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας: «Φορτσάρει» για την 4άδα ο Ολυμπιακός

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ευρωλίγκα μετά το πρώτο μισό της 19ης αγωνιστικής.

Μετά την ήττα από τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός επέστρεψε με δυναμικό τρόπο στις νίκες, επικρατώντας με 71-57 της Χίμκι στο ΣΕΦ για τη 19η αγωνιστική. Στο 12-7 η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, συνεχίζει την προσπάθεια της για την είσοδο στην πρώτη 4άδα στην κανονική περίοδο.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπεσε στο 7-12 χάνοντας κι άλλο έδαφος στη δική της μάχη για την είσοδο στην 8άδα που δίνει πρόκριση στα πλέι οφ.

Εξάλλου τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου που διέλυσε τη Μπαρτσελόνα στο Τελ Αβίβ με 99-83! Ετσι έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την 8άδα από εκεί που μέχρι πριν λίγο καιρό κάτι τέτοιο φάνταζε ακατόρθωτο.

Νωρίτερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη έστω κι αν εξακολουθεί να παραμένει εκτός φόρμας, «λύγισε» τη Μπάγερν Μονάχου με 77-70 και εδραιώθηκε περισσότερο στην 3η θέση.

Οσο για το τελευταίο χρονικά ματς, η Φενέρμπαχτσε δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο να επικρατήσει μέσα στην Ισπανία της αδύναμης Γκραν Κανάρια με 82-64. Ετσι η ομάδα του Ζοτς βελτίωσε το ρεκόρ της στο εντυπωσιακό 17-2 και φυσικά είναι μόνη πρώτη.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθούμε στο κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις το βράδυ της Πέμπτης. Ένα ματς-τελικό για τους πράσινους στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν θέση στην 8άδα.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Πέμπτη (17/1)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 77-70

Ολυμπιακός – Χίμκι 71-57

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 99-83

Γκραν Κανάρια – Φενέρμπαχτσε 64-82

Παρασκευή (18/1)

Αναντολού Εφές – Νταρουσάφακα 19:30

Μπουντούτσνοστ – Ρεάλ Μαδρίτης 20:00

Ζάλγκιρις Κάουνας – Παναθηναϊκός 20:00

Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο 22:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ