Ουλανόβας: «Μεγάλη ομάδα και με υψηλούς στόχους ο Παναθηναϊκός»

Ουλανόβας: «Μεγάλη ομάδα και με υψηλούς στόχους ο Παναθηναϊκός»

Ο Εντγκάρας Ουλανόβας χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ομάδα με μεγάλη ιστορία και στόχους, τονίζοντας παράλληλα τι πρέπει να κάνει η Ζαλγκίρις για να τον αντιμετωπίσει.

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται απόψε στο Κάουνας τον Παναθηναϊκό για τη 19η αγωνιστική της Euroleague και ο Εντγκάρας Ουλανόβας μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας ότι οι πράσινοι είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία.

Επίσης ο φόργουορντ των λιθουανών τόνισε πως το τριφύλλι έχει υψηλούς στόχους και φέτος στη διοργάνωση, ενώ υπογράμμισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και κάθε σεζόν έχει μεγάλους στόχους. Πρόσφατα, φαίνεται ότι παίζει με περισσότερη ενέργεια και είναι πιο αθλητικοί και επιθετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Όσον αφορά στη Ζαλγκίρις, οι τραυματισμοί δεν μας βοηθούν καθόλου.

Θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε διαφορετικά, όταν δεν έχουμε φουλ ρόστερ. Θα πρέπει να κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα και εάν παίξουμε πιο επιθετικά, τότε θα περιμένουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω πως το παιχνίδι έχει γίνει sold out εδώ και έναν μήνα, οπότε για άλλη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ