Βεζένκοφ: «Το ζητούμενο είναι η διάρκεια, ένα καλό παιχνίδι δεν λέει τίποτα»

Βεζένκοφ: «Το ζητούμενο είναι η διάρκεια, ένα καλό παιχνίδι δεν λέει τίποτα»

Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Χίμκι αναφορικά με τον ίδιο και τη συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Ήταν από τις εκπλήξεις του Ολυμπιακού στο ματς με την Χίμκι. Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος πέτυχε 14 πόντους και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ απέναντι στον παλιό του προπονητή στην Μπαρτσελόνα, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ μίλησε μετά το πέρας της αναμέτρησης στους εκπροσώπους του Τύπου για την εμπειρία του το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ, το πώς νιώθει για την εμφάνιση του απέναντι στην ομάδα της Μόσχας και όλα όσα πιστεύει για τη συνέχεια του αλλά και του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Βεζένκοφ τόνισε αρχικά για το που κρίθηκε η αναμέτρηση με το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Παίξαμε καλή άμυνα και είμαστε ευχαριστημένοι που δεχτήκαμε μόνο 57 πόντους. Κάναμε 14 λάθη τα οποία είναι αρκετά για την έδρα μας αλλά νομίζω ότι στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε το παιχνίδι», για να συμπληρώσει σχετικά με τη δική του εμφάνιση: «Νιώθω καλά για τους πόντους μου και γνωρίζω ότι είχα καιρό να βρω τον στόχο. Να μην λέμε και ψέματα. Νιώθω πολύ καλά ήταν για μένα πιο πολύ ψυχολογικό. Δεν το σκεφτόμουν και το θέμα είναι ότι η ομάδα κέρδισε. Αυτή είναι και η σημασία της ομάδας. Να βοηθάμε όσο το περισσότερο γίνεται και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το γεγονός ότι συνηθίζει να παίζει καλά απέναντι στην Χίμκι και αν η εμφάνιση του ήταν σημαντική για την ψυχολογία του είπε:
«Όντως παίζω καλά με την Χίμκι αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Θέλω να παίζω καλά όσο περισσότερο γίνεται, να βοηθάω την ομάδα μου και αυτό προσπαθώ να κάνω .
Οι ευκαιρίες είναι πάρα πολύ λίγες και περιορισμένες οπότε πρέπει να τις αρπάζεις κάθε φορά. Έτσι καθιερώνεται ένας παίκτης και πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Το σημαντικό είναι ότι σε κάθε διαφορετικό παιχνίδι προσφέρουν και διαφορετικοί παίκτες για τον Ολυμπιακό.

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ψυχολογία μου. Σε κάποια παιχνίδια βγαίνει αυτό και σε κάποια άλλα όχι. Το θέμα είναι να συνεχίζουμε και να κοιτάμε μπροστά γιατί υπάρχουν αλλά σημαντικά ματς για εμάς».

Παράλληλα για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία υποστήριξε πως: «Σκεφτόμαστε την Φενέρ που είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τον Χολαργό. Για να μπούμε μετά 100% στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε και με καλύτερη διάθεση.
Απέναντι τους στην Τουρκία πρέπει να παίξουμε στα όρια μας και πολύ physical για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι».

Αναφορικά με το γεγονός ότι όταν έλειπε ο Μιλουτίνοφ, ο Γιώργος Μπόγρης βγήκε μπροστά και αν θεωρεί ότι έκανε και αυτός το step up του τώρα, ο Βεζένκοφ υποστήριξε:
«Έλειπε ο Νίκο τότε. Ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ο Γιώργος βγήκε μπροστά και έκανε τρία καταπληκτικά παιχνίδια. Επέστρεψε ο Μιλουτίνοφ και είδατε τι έκανε και με την Χίμκι και πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Και εγώ προσπαθώ να κάνω το step up για αυτήν την ομάδα και νομίζω ότι σήμερα (σ.σ. χτες) τα κατάφερα. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Με ένα παιχνίδι δεν λέει και τίποτα. Πρέπει και εμείς να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ