Ετοιμάζει δωρεάν δίκτυο Wi-Fi για 20.000 χρήστες η Μπασκόνια

Ετοιμάζει δωρεάν δίκτυο Wi-Fi για 20.000 χρήστες η Μπασκόνια

Το Final Four της Ευρωλίγκας έρχεται όλο και πιο κοντά και η Μπασκόνια πραγματοποιεί εργασίες για την κάλυψη της διοργάνωσης με την δημιουργία Wi-Fi να είναι μία από τις τελευταίες ενέργειές της.

Η αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται με πυρετώδες ρυθμό και το Final Four της Βιτόρια πλησιάζει (17-19 Μαϊού), εκεί που οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Έτσι, οι εργασίες στην «Fernando Buesa Arena» συνεχίζονται για την κάλυψη της διοργάνωσης.

Η Μπασκόνια, ως εν δυνάμει οικοδέσποινα θέλει να τα έχει όλα στην εντέλεια και έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην παροχή Internet, η οποία είναι μια από τις τελευταίες ενέργειες της. Πιο συγκεκριμένα, οι Βάσκοι εργάζονται για την δημιουργία δωρεάν και ασφαλούς δικτύου Wi-Fi το οποίο θα μπορεί να κινείται σε υψηλές ταχύτητες ακόμη και αν έχουν συνδεθεί σε αυτό 20.000 συσκευές, μιας και στην πόλη της Βιτόρια θα παραστεί πολύς κόσμος αλλά και δημοσιογράφοι.

Για να την πρωτοβουλία αυτή θα χρησιμοποιηθούν καλώδια μήκους 15.000 μέτρων, θα υπάρχουν περισσότερα από 100 σημεία πρόσβασης ενώ θα υπάρχει εύρος ζώνης 15gb ανά δευτερόλεπτο. To πλάνο θέλει το δίκτυο να δοθεί προς χρήση τον Απρίλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ