Κεμζούρα: «Μας πλήγωσαν οι Ντίξον και Γκριν»

Κεμζούρα: «Μας πλήγωσαν οι Ντίξον και Γκριν»

Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ ανέλυσε τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού στην Τουρκία από την Φενερμπαχτσέ με 90-75.

Στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στην επιθετική άμυνα της Φενερμπαχτσέ στάθηκε ο Κεστούτις Κεμζούρα, μετά την ήττα από την τούρκικη ομάδα με 90-75.

Παράλληλα, ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ έκανε ειδική μνεία στους Ντίξον και Γκριν, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πλήγωσαν τους Πειραιώτες στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όταν παίζουμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, είχαμε μιλήσει αρκετά πριν τον αγώνα αλλά δεν βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια, κάναμε αρκετά λάθη και μας πίεσαν με αιφνιδιασμούς. Δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις, εξουδετέρωσαν τους ψηλούς μας, παίξανε επιθετική άμυνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντίξον μας πλήγωσε, δεν μπορούσαμε να τον ελέγχουμε με αποτέλεσμα να πετύχει αρκετούς πόντους, ενώ στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο Γκριν και έκανε ένα φανταστικό και απίστευτο ματς, δεν κάναμε πολλά για τον σταματήσουμε, ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε. Προσπαθήσουμε να το μαζέψουμε, αλλά δεν κάναμε σωστά τις επιθέσεις μας και χάσαμε ανοιχτά σουτ, κυρίως τριών πόντων».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδες όπως η Φενέρ: «Δουλεύουμε σκληρά για να χτυπήσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου όπως η Φενέρμπαχτσε, αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει ορισμένα πράγματα να γίνουν διαφορετικά, να βρεις την ενέργεια που μας έλειψε απόψε σε αντίθεση με τη Φενέρ που έβγαλε αρκετή ενέργεια στο παρκέ».

Για τη συνέχεια: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν μας αρέσει να χάνουμε, δουλεύουμε για να κερδίζουμε, αλλά δεν γίνονται και θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, η Φενέρ έχει παίκτες που αγωνίζονται μαζί χρόνια, ενώ εμείς έχουμε μαζί μικρό χρονικά διάστημα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Εμείς πιστεύουμε στη δουλεία, όχι στα θαύματα και αυτό που κάνουμε θα μας δικαιώσει στο τέλος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ