Αρμάνι Μιλάνο – Ζαλγκίρις 80-70

Αρμάνι Μιλάνο – Ζαλγκίρις 80-70

Οι Ιταλοί πήραν το «ντέρμπι» κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας (80-70) με κορυφαίους τους Τζέιμς και Μπέρτανς, ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 9-11 και βάζουν πλώρη για «8άδα».

Μπασκόνια, Μπάγερν, Μακάμπι και εσχάτως και Αρμάνι Μιλάνο έφτασαν τις εννέα νίκες και διεκδικούν όλες μια θέση στην «πολύτιμη» πρώτη οκτάδα. Οι Ιταλοί στο «ντέρμπι» κόντρα στην Ζαλγκίρις στο Μιλάνο κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και με +11 και τελικώς επικράτησαν με 80-70 , ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 9-11, ενώ παράλληλα κάλυψαν το -5 του πρώτου αγώνα.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Πιανιτζιάνι οι Μάικ Τζέιμς και Ντάιρις Μπέρντανς (17 πόντοι, με 4 τρίποντα) με τους Μίτσοφ  (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ),και Κουζιμίνσκας (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ)να ακολουθούν.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας, επέστρεψαν στις νίκες σε μια κομβική στιγμή της regular season και σε περίπτωση ισοβαθμίας, στην «μάχη» για μια θέση στην πρώτη οκτάδα της διοργάνωσης, έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στους Λιθουανούς. Ο Αμερικανός πρώην πράσινος μπομπερ, Μάικ Τζέιμς ήταν και πάλι καθοριστικός φτάνοντας τους 20 πόντους, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μέχρι με +11, αλλά και η Ζαλγκίρις ήταν ανταγωνιστική έπαιρνε κι εκείνη κεφάλι στο σκορ ανά διαστήματα, δεν άφηνε τους παίκτες του Πιανιτζιάνι να ξεφύγουν στο σκορ αλλά οι Ουόλτερς και Γιανκούνας με 17 και 14 πόντους δεν ήταν αρκετοί για να οδηγήσουν στη νίκη την ομάδα τους.

Με τη νίκη αυτή η Αρμάνι Μιλάνο ανέβηκε στο 9-11, πιάνοντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ η Ζαλγκίρις υποχώρησε στο 8-12.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 34-30, 52-50, 80-70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ