Χίμκι – Μπάγερν Μονάχου 60-71

Χίμκι – Μπάγερν Μονάχου 60-71

Οι Βαυαροί πέρασαν από την Μόσχα με σκορ 71-60,με τους Ρώσους να είναι απογοητευτικοί στο πρώτο ματς της μετά Μπαρτζώκα εποχής.

Τελικά δεν έφταιγε και τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Χίμκι, με τους Ρώσους να είναι κάκιστοι στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου και να χάνουν με 71-60 στην Μόσχα.

Στο ντεμπούτο του Ρίμας Κουρτινάιτις, οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς, όμως μετά εξαφανίστηκαν από το παρκέ, με τους Βαυαρούς να είναι απολαυστικοί και ουσιαστικά να μην έχουν κανέναν αντίπαλο. Οι Ρώσοι στην μετά Μπαρτζώκα εποχή και χωρίς τους Σβεντ και Γκιλ πέτυχαν 32 πόντους σε τρία δεκάλεπτα και ήταν απογοητευτικοί απέναντι στο κοινό τους.

Πρώτος σκόρερ για την Μπάγερν Μονάχου ο Ντέρικ Γουίλιαμς με 20 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Λούτσιτς με 15, την ώρα που Τόμας και Μίκι σταμάτησαν στους 13 για τους γηπεδούχους.

Η εξέλιξη του ματς…

Οι Ρώσοι έκαναν ότι ήθελαν απέναντι στην Μπάγερν στο πρώτο πεντάλεπτο και προηγήθηκαν με 17-5 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τόμας. Με τον 7ο του πόντο έκανε μάλιστα το 19-5, με τους γηπεδούχους να χτυπάνε στο ζωγραφιστό και η διαφορά να φτάνει στους 18 πόντους στο τέλος της περιόδου (28-10)! Η Μπάγερν συμμάζεψε για λίγο την κατάσταση με ένα 8-0 σερί με τον Κόπονεν αργότερα να πραγματοποιεί το 31-20 με ντράιβ. Η ευστοχία του Ουίλιαμς από τα 6,75μ έφερε το 35-26, με τον πρώην ΝΒΑερ να είναι απόλαυση και να μειώνει με τον 16ο του πόντο στους 7 (35-28). Οι Γερμανοί πλησίασαν στους 5 ποντους (38-33) και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στη Μόσχα να βρίσκεται στο 40-35.

Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό στην τρίτη περίοδο. Η Μπάγερν όχι απλά δεν τα παράτησε, αλλά προσπέρασε με δύο πόντους (46-48) με τρίποντο του Λούτσιτς! Το ίδιο έκανε και ο Τζέντοβιτς για το 46-51, με τους γηπεδούχους να είναι κακοί από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά.

Ο Λο διαμόρφωσε το 46-53 με ντράιβ έπειτα από δικό του κλέψιμο και ο Μίκι σταμάτησε το 17-0 σερί της Μπάγερν με ένα δίποντο για το 48-53 στην Μόσχα.

Το τελυταιο δεκάλεπτο ξεκίνησε με ένα ακόμα σερί της Μπάγερ που ήταν ο λόγος του +10 (50-60) για τους φιλοξενούμενους, ο Ντζέντοβιτς έκανε το 53-63 με τον Τόμας να μειώνει σε 57-65 με τρία λεπτά να απομένουν για το τέλος. Το παιχνίδι κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν μόλις 32 ποντους από την δεύτερη περίοδο και έπειτα και να παραπαίουν στην αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ