Πλήγμα για Φενέρ – Εκτός δράσης 1,5 μήνα ο Βέσελι

Πλήγμα για Φενέρ – Εκτός δράσης 1,5 μήνα ο Βέσελι

Ο Τσέχος σέντερ υποβλήθηκε σε καθαρισμό στον μηνίσκο και θα απουσιάσει για ενάμιση μήνα από τις υποχρεώσεις της Φενέρ. Δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Γιαν Βέσελι καθώς ο Τσέχος σέντερ της Φενέρ θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για τον επόμενο ενάμιση μήνα.

Ο τραυματισμός του Βέσελι ήταν τελικά πιο σοβαρός απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και ο σέντερ της τουρκικής ομάδας έκανε καθαρισμό του μηνίσκου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει πως ο Βέσελι, που πραγματοποιεί φέτος μια εντυπωσιακή σεζόν, θα χάσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας και θέλει να είναι έτοιμος στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Τσέχος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 8 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Βέσελι έχει μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 14,4 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,7 κλεψίματα και είναι ένα από τα φαβορί για το βραβείο του MVP στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ