Αταμάν: «Ο Τεόντοσιτς θέλει να παίξει στην Εφές»

Αταμάν: «Ο Τεόντοσιτς θέλει να παίξει στην Εφές»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τα σενάρια μεταγραφής του Τεόντοσιτς στην Εφές και τόνισε πως ο Σέρβος γκαρντ θέλει να παίξει στους Τούρκους.

Η Εφές αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο, οι οποίοι όμως έχουν διαφορετικούς στόχους.

Ο προπονητής των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν παραχώρησε συνέντευξη αλλά δεν μίλησε για το παιχνίδι με τους πράσινους και σχολίασε τα σενάρια σχετικά με τη μεταγραφή του Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ ενδιαφέρει την Εφές αν αποχωρήσει από το ΝΒΑ και ο τεχνικός των Τούρκων αποκάλυψε τις επαφές που είχε η ομάδα του με τον Μίλος Τεόντοσιτς, τονίζοντας πως ο Σέιν Λάρκιν έπαιξε ρόλο στη μη επίτευξη του deal.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν από περίπου ένα μήνα, οι ατζέντηδες του Λάρκιν μας είπαν πως μία ομάδα του ΝΒΑ τον θέλει. Ο Λάρκιν δεν μπορούσε να παίξει με τον τρόπο που θέλαμε εδω και το όνειρό του είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Τους είπαμε πως αν αφήσουμε τον Λάρκιν να φύγει, θέλουμε έναν παίκτη αντίστοιχης αξίας για να καλύψουμε το κενό του.

Μας έδωσαν ως προσφορά τον Τεόντοστις και μας είπαν πως ο Μίλος θέλει να παίξει για την Εφές. Νομίζω πάντως πως η ομάδα που ήθελε τον Λάρκιν τα… παράτησε. Ακόμα και αν οι Κλίπερς δεν χρησιμοποιούν τον Τεόντοσιτς, τον θέλουν για να τον χρησιμοποιήσουν σε ανταλλαγές. Αυτό δεν ήρθε από εμάς, ήρθε από τους ατζέντηδες που θέλουν τους παίκτες χαρούμενους.

Δεν σκεφτόμαστε την μεταγραφή αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε την ισορροπία της ομάδας, αφού η ομάδα τα πηγαίνει καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ