ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπουντούτσνοστ 99-69

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπουντούτσνοστ 99-69

Οι Μοσχοβίτες με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσαν την Μπουντούτσνοστ με σκορ 99-69 στην Ρωσία και έφτασαν στο 16-5 στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. .

Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα η ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία απέναντι στην Μπουντούτσνοστ και επικράτησε με σκορ 99-69 στην Μόσχα, φτάνοντας στο 16-5 στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. Κορυφαίοι για την ομάδα του Ιτούδη ήταν ο Νάντο Ντε Κολό και ο Ντάνιελ Χάκετ. Τι έκανε ο Γάλλος γκαρντ λοιπόν.

Είχε 26 πόντους με 4/8 τρίποντα,7 ριμπάουντ και 4 ασίστ φτάνοντας το ρανκινγκ στους 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Όσο για τον Χάκετ; Είχε 17 πόντους με 4/6 δίποντα και 1/1 τρίποντο ενώ έκλεισε κάθε τρύπα στην περιφερειακή άμυνα των Ρώσων σε ένα ματς που του ταίριαζε αφάνταστα.

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, εξ αρχής ήταν γνωστό ότι η Μπουντούτσνοστ θα είναι σκληρό καρύδι για τους Μοσχοβιτες. Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή κατάσταση τον Ντε Κολό, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει στο 28-20 και τους φιλοξενούμενους να μην παρατουν τα όπλα. Η διαφορά έφτασε στις παρυφές των 10 πόντων, με τον Χάινς μα πετυχαίνει τέσσερις σερί πόντους για το 43-33. Οι Μαυροβούνιοι πάντως παρέμειναν κοντά στο σκορ και μείωσαν στους έξι με τον Μπελ, με τον Αμερικανό με τρίποντο να πραγματοποιει και το 50-47. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στους πέντε πόντους διαφορά με την ΤΣΣΚΑ να μπαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 52-47.

Στο ίδιο ακριβώς ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Η ΤΣΣΚΑ ξέφυγε με 12 πόντους, όμως ο Γκόρντιτς μείωσε την απόσταση στους 6, με τον Χάκετ να σκοράρει για τρεις και το σκορ να πηγαίνει στο 64-55.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον Χάκετ σε φοβερή μέρα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ορχήστρα και έφτασε η διαφορά στους 16 πόντους έπειτα από ασιστ και τρίποντο του Ντε Κολό για το 71-55. Η Μπουντούτσνοστ το πάλεψε και έριξε την απόσταση με το 72-61 να είναι το σκορ της τρίτης περιόδου.

Ο Ντε Κολό όρισε την τύχη της ΤΣΣΚΑ στην αρχή του δεκάλεπτου , ο Χάκετ έκανε ότι ήθελε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και το ματς γρήγορα έφτασε στους 20 πόντους για την ομάδα της Μόσχας. Ο Ντε Κολό έκανε και το 88-66 και κάπου εκεί η γιορτή έλαβε τέλος. Ο Ιτούδης πέρασε τους παγκίτες του, η διαφορά ξέφυγε κι άλλο και η ΤΣΣΚΑ έκλεισε άνετα το παιχνίδι με 30 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ