Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης 82-86

Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης 82-86

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη από την Νταρουσάφακα στο πρώτο μισό της αναμέτρησης με τους Μαδριλένους να κάνουν τα εύκολα δύσκολα και να παίρνουν μια οριακή νίκη με 86-82 μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Πολύ μεγάλο ματς στην Κωνσταντινούπολη όπου η εκ των ουραγών Νταρουσάφακα, υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Volkswagen Arena. Το ματς έδειχνε πως θα εξελιχθεί σε περίπατο για τους φιλοξενούμενους που έβρισκαν εύκολα τη λύση προς τη ρακέτα των Τούρκων, την ώρα που η άμυνα των Μαδριλένων δούλευε σωστά για το υπέρ τους +15 (53-28).

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σελτσούκ βγήκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο και άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά. Ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο έκαναν μεγάλη αντεπίθεση. Στο τελευταίο τρίλεπτο μάλιστα το ματς έγινε ντέρμπι και πήρε άγρια ομορφιά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μάλιστα με τεράστιο τρίποντο του καυτού Ντάγκλας να ισοφαρίσουν σε 82-82 με 38’’ να απομένουν. Στην επόμενη επίθεση ο Ταβάρες πήρε ζωτικής σημασίας επιθετικό ριμπάουντ και με δύο κερδισμένες βολές έκανε το 84-82 υπέρ της Ρεάλ.

Ο Ντάγκλας και πάλι πήρε την τελευταία επίθεση για να ισοφαρίσει, με τη Ρεάλ να επιλέγει την άμυνα αντί του φάουλ και τελικά βγήκε κερδισμένη αφού ο Αμερικανός αστόχησε. Το τελικό 86-82 έκανε ο Καμπάτσο που δέχτηκε αντιαθλητικό φάουλ από τον Ντάγκλας και ευστόχησε στις δύο βολές του, σφραγίζοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό για τους Μαδριλένους, στην υπεράσπιση της 2ης θέσης της βαθμολογίας από την 3η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ