Μακάμπι: Με Ουίλμπεκιν απέναντι στον Ολυμπιακό

Μακάμπι: Με Ουίλμπεκιν απέναντι στον Ολυμπιακό

Αμερικανός γκαρντ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά πλέον νιώθει καλύτερα και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό αγώνα με τους Ερυθρόλευκους.

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινούνται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του να έχουν επικεντρωθεί στην αυριανή μάχη με τους Πειραιώτες (7/2, 21:05), για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η σημερινή προπόνηση μάλιστα επιφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος είδε τον Σκότι Ουίλμπεκιν να ακολουθεί μέρος του προγράμματος. Ο Αμερικανός γκαρντ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά πλέον νιώθει καλύτερα και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό αγώνα με τους Ερυθρόλευκους.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι «ο Σκότι Ουίλμπεκιν νιώθει καλύτερα» και επισήμανε ότι «δεν θα τον επηρεάσει η ασθένεια που πέρασε».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την Χολόν, με την Μακάμπι να γνωρίζει την ήττα με 100-95.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ