Ολυμπιακός: Πρόβλημα στην περόνη ο Σπανούλης

Ολυμπιακός: Πρόβλημα στην περόνη ο Σπανούλης

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως χάνει την αναμέτρηση με την Εφές ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων, ο οποίος χτύπησε στον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όλα τα είχε ο Ολυμπιακός, ο τραυματισμός του Σπανούλη του έλειπε. Από ότι φαίνεται ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων ήταν ο άτυχος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, αφού υπέστη τραυματισμό στην περόνη του ποδιού του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απουσία του στο παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την ομάδα του Πειραιά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα δώσει αυτήν την μάχη με τον χρόνο την ώρα που ο Ντέιβιντ Μπλατ μένει χωρίς τον ηγέτη του για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας του στην Ευρωλίγκα, ότι και να σημαίνει αυτό για φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουέμπερ έκανε το ντεμπούτο του στο ματς στο ΟΑΚΑ, με τον Μάντζαρη να παραμένει παροπλισμένος από τον Αμερικανό τεχνικό, με την παρουσία του στο ροτέισον της ομάδας του να θεωρείται επιβεβλημένη εν τη απουσία του Σπανούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ