Το «πράσινο» promo για την Χίμκι και η έκπτωση λόγω Ολυμπιακού! (vid)

Το «πράσινο» promo για την Χίμκι και η έκπτωση λόγω Ολυμπιακού! (vid)

Με σκηνές από την ταινία «Pulp Fiction» το promo για το ματς με την Χίμκι - Εκπτωση 20% στα εισιτήρια για όσους είχαν παρακολουθεί από κοντά και το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η Ευρωλίγκα επιστρέφει μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (22/2) να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Χίμκι, για την 23η αγωνιστική.

Οι Πράσινοι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, στρέφουν το βλέμμα τους στην Ευρώπη, με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο να θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στη ρωσική ομάδα, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά οκτάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός την Τετάρτη δημοσίευσε το promo για τον αγώνα με την Χίμκι, με τους Πράσινους να χρησιμοποιούν σκηνές από την ταινία «Pulp Fiction». Παράλληλα, το Τριφύλλι ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει έκπτωση 20% στα εισιτήρια για όσους είχαν παρακολουθήσει από κοντά και το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το ματς με τους Πειραιώτες είχε διακοπεί στο ημίχρονο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει έκπτωση 20% σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ