Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-83

Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-83

Ο Μάικ Τζέιμς πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, για να οδηγήσει την Αρμάνι σε μια νίκη... διπλής και τριπλής αξίας κόντρα στην ομάδα του Σφαιρόπουλου.

Νίκη τεράστιας σημασίας στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, πήρε η Αρμάνι επί της Μακάμπι στο Μιλάνο (87-83) για την 23η αγωνιστική. Στο 12-11 οι Ιταλοί, στο 10-13 η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που έχασε σημαντικό έδαφος πλέον.

Το ματς είχε εξέλιξη ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του, με τον Μάικ Τζέιμς να ευστοχεί σε μια «τρίποντη βόμβα» από το… σπίτι του σε καθοριστικό σημείο. Συγκεκριμένα ο πρώην Αμερικανός του Παναθηναϊκού έκανε το σκορ 80-73, 2:41 πριν το τέλος, διαφορά που βάσει της εικόνας του αγώνα ήταν μεγάλη, ειδικά σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Νωρίτερα το προβάδισμα άλλαξε χέρια πολλές φορές, με τους Ιταλούς να αποδεικνύονται ψυχραιμότεροι στα τελευταία λεπτά. Σπουδαίος ο Τζέιμς με 19 πόντους, 5 ριμπ., 5 ασίστ, 1κλ. ήταν ο ο κορυφαίος της ομάδας του, ενώ ξεχώρισαν ακόμη οι Τζέρελς, Μπρουκς και Νάναλι.

Γενικότερα οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι, πήγαν πολλές φορές στις βολές, αλλά και κυριάρχησαν στα ριμπάουντ.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε τεράστια προσπάθεια, έφτασε κοντά σε μια νίκη που αν ερχόταν θα ήταν πολλαπλής σημασίας, όμως τελικά λύγισε στις λεπτομέρειες και πλέον δύσκολα θα προκριθεί.

Ουίλμπεκιν, Ο’ Μπράιαντ και Ρολ οι καλύτεροι των φιλοξενούμενων.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1098696714507042816

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ