Ζαλγκίρις – Μπουντούτσνοστ 84-76

Ζαλγκίρις – Μπουντούτσνοστ 84-76

Η Μπουντούτσνοστ έβαλε δύσκολα στην Ζαλγκίρις, με τους Λιθουανούς να βρίσκουν τελικώς τον δρόμο προς το ροζ φύλλο αγώνα και να διατηρούν τις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα Play Offs.

Η Μπουντούτσνοστ δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης στα Play Offs, ωστόσο ήταν άκρως ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας που έχει ακόμα ελπίδες για το επόμενο βήμα. Οι Λιθουανοί τα βρήκαν… σκούρα, κατάφεραν όμως να χτίσουν μια διαφορά 10 πόντων (39-29, 18’) που τους επέτρεψε να κινηθούν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Με κορυφαίο τον Γκόρντιτς όμως και με σύμμαχο τα λάθη των παικτών του Γιασικεβίτσιους, η Μπουντούτσνοστ μείωσε σε 39-36 στο τέλος του ημιχρόνου και έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν ξανά να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Με καλάθια μέσα από την ρακέτα κυρίως και καθαρές επιλογές προηγήθηκαν με 51-44, αλλά η Μπουντούτσνοστ έμεινε κοντά  στο σκορ ενώ απέκτησε και το προβάδισμα (60-62) στο τέλος της περιόδου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο με σερί 8-0, οι Λιθουανοί μετέτρεψαν το 64-67 σε 72-67! Ωστόσο ούτε εκεί έριξαν λευκή πετσέτα Μαυροβούνιοι που έμειναν στο παιχνίδι.Ο Γκριγκόνις ο  ανέβασε τη διαφορά στο +8 ένα λεπτό πριν το φινάλε και κάπου εκεί τελείωσαν οι ελπίδες των φιλοξενούμενων.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 39-36, 60-62, 84-76.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ