Δεν παίρνει παίκτη ο Ολυμπιακός

Δεν παίρνει παίκτη ο Ολυμπιακός

Μένει ως έχει η ομάδα του Πειραιά με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αποφασίζει να μην ενισχυθεί με κάποιον άλλον γκαρντ.

Το ξαφνικό πρόβλημα τραυματισμού του Γιάνις Στρέλνιεκς ανάγκασε σε σκέψεις τον Ολυμπιακό. Ο Λετονος γκαρντ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα λείψει κάτι παραπάνω από 4 εβδομάδες, κάτι που κάτι είχε ως αποτέλεσμα οι Ερυθρόλευκοι να σκανάρουν την αγορά για να δουν αν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα λύση για την περιφέρεια τους.

Ο Θαντ ΜακΦάντεν εξετάστηκε, αλλά ως εκεί, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αποφασίζει να μην κινηθεί η ομάδα του για την απόκτηση ενός παίκτη έτσι για το θεαθήναι. Δεν ήθελε να πάρει κάποιον αθλητή υπό την πίεση του χρόνου και να βάλει στις τάξεις του Ολυμπιακού έναν αθλητή που δεν ταιριάζει στα πλάνα του.

Οι Ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν ως έχουν για το υπόλοιπο της σεζόν και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το υπάρχον ρόστερ τους. Αυτήν την στιγμή στην ομάδα του Πειραιά υπάρχουν οι Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος, Βασίλης Σπανούλης, Μπριαντέ Γουέμπερ και Βαγγέλης Μαντζαρης για δύο θέσεις ενώ όπως όλα δείχνουν θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο και ο Αξελ Τουπάν περνώντας στο «2» όπως είχε εξεταστεί και το καλοκαίρι από την μεριά του Ντέιβιντ Μπλατ πριν ανακοινωθεί η απόκτηση του Γάλλου φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ