ΛεΝτέι: «Δεν είχαμε ενέργεια, δύσκολη περίοδος για την ομάδα»

ΛεΝτέι: «Δεν είχαμε ενέργεια, δύσκολη περίοδος για την ομάδα»

Ο Αμερικανός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα πρέπει οι παίκτες να μείνουν ενωμένοι και να βελτιωθούν, προκειμένου η ομάδα να μπει στα πλέι οφ.

Στην έλλειψη ενέργειας και στα πολλά λάθη που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι απέδωσε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τόνισε ότι οι Πειραιώτες ήταν άστοχοι και δεν κατάφεραν να τρέξουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ανασύνταξης και αντεπίθεσης, τονίζοντας ότι η ομάδα περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα πρέπει οι παίκτες να παραμείνουν ενωμένοι και να βελτιωθούν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να μπει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν είχαμε ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Δεν σκοράραμε, αστοχήσαμε σε σουτ. Είχαμε αρκετά λάθη. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Πρέπει να μεγαλώσουμε, πρέπει να βελτιωθούμε και να μπούμε στα πλέι-οφ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Γι αυτό είμαστε εδώ.

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί. Δεν έχει σημασία πόσο παίζει ο καθένας και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

Είμαστε εδώ και πολύ καιρό αργοί στο παρκέ. Προσπαθούμε να παίξουμε πολλά σετ παιχνίδια. Το παιχνίδι που μας πάει είναι το γρήγορο, όμως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη διάρκεια στο δεύτερο.

Ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα προσπαθούμε να μείνουμε ενωμένοι για την ομάδα. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το σήμα στο στήθος, τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολη η περίοδος για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ