Sold out σε «Γιαντ Ελιάου» και «Ζαλγκίριο Αρένα»! (pics)

Sold out σε «Γιαντ Ελιάου» και «Ζαλγκίριο Αρένα»! (pics)

Οι οπαδοί της Μακάμπι και της Ζαλγκίρις «κατέκλυσαν» τα γήπεδα των ομάδων τους για τα ματς με Εφές και Μπάγερν αντίστοιχα.

Η Μακάμπι μετά την πρόσληψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί στην Ευρωλίγκα. Με την καθοδήγηση του Ελληνα τεχνικού η «ομάδα του λαού» έχει μπει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης, με τον κόσμο να έχει επιστρέψει μαζικά.

Στο αποψινό (14/3) ματς με την Εφές οι άνθρωποι της Μακάμπι ανακοίνωσαν sold-out στα εισιτήρια, καθώς εξαντλήθηκαν και τα 11.060!

Ετσι όπως γίνεται αντιληπτό η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή» στο γήπεδο καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων αναμένεται να κάνουν τα… πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους ώστε να πάρουν μια υπερπολίτιμη νίκη.

https://twitter.com/MaccabitlvBC/status/1106260525346930689

Εξάλλου γνωστοί για τη μαζική προσέλευση στο γήπεδο είναι οι οπαδοί και της Ζαλγκίρις. Παρότι φέτος η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τα πάει καθόλου καλά έχοντας χάσει το «τρένο» της πρόκρισης από πολύ νωρίς, εκείνοι συνεχίζουν να στηρίζουν.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία από το επίσης αποψινό (14/3) ματς με τη Μπάγερν Μονάχου και θα καταλάβετε τι επικράτησε στη Ζαλγκίριο Αρίνα.

https://twitter.com/bczalgiris/status/1106259323133538314

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ