Διάστρεμμα ο Σπανούλης!

Διάστρεμμα ο Σπανούλης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου και δεν θα συνεχίσει στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Άσχημα είναι τα μαντάτα από το ιατρικό ανακοινωθέν αναφορικά με το πρόβλημα τραυματισμού του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού γύρισε τον δεξί του αστράγαλο και όπως λενε οι πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί διάστρεμμα!

Ο Σπανούλης πήγε νωρίτερα στα αποδυτήρια, πατώντας το πόδι του, όμως στη συνέχεια, οι άνθρωποι των Πειραιωτών ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και θα δουν την κατάσταση του ποδιού του στην επιστροφή της ομάδας στην Αθηνα.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς. Όπως είναι λογικό, ο τραυματισμός του Σπανούλη προκαλεί έντονη ανησυχία στον Ντέιβιντ Μπλατ και τους συνεργάτες του, ενώ όσο αγωνίστηκε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, βοηθώντας την ομάδα του να μαζέψει τη διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ