Κεμζούρα: «Χάσαμε τον Σπανούλη, δεν έχουμε παίκτη σαν τον Τζέιμς»

Ο βοηθός προπονητή του Μπλατ, υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του αρχηγού επηρέασε την επίθεσή του με την Αρμάνι Μιλάνο.


Κεμζούρα: «Χάσαμε τον Σπανούλη, δεν έχουμε παίκτη σαν τον Τζέιμς» | to10.gr

Στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη και το πόσο επηρέασε την ομάδα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο βοηθός προπονητή του Μπλατ, δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Χάσαμε τον Σπανούλη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μας έδινε επιλογές. Μετά δεν είχαμε καθόλου καλές επιλογές. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεν σκοράραμε ακόμα και όταν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Δεν είχαμε καλά ποσοστά στα τρίποντα. Αυτό έχει να κάνει και με το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να μπουν τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν έχουμε καλές επιλογές στα σουτ τριών πόντων. Η Αρμάνι έχει παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν για τον εαυτό τους, όπως είναι ο Τζέιμς. Αυτό δεν το έχουμε εμείς.

Είναι σαν κάθε παιχνίδι αυτό απέναντι στην Μπάγερν. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς, είναι σαν κάθε παιχνίδι. Θα το προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Οι παίκτες ξέρουν την κρισιμότητα του αγώνα».

Τέλος για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη δήλωσε: «Ακόμα δεν έχουμε κάτι για τον τραυματισμό του. Θα δούμε. Θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το περίβλημα. Θα δούμε εάν κάνουμε εσωτερικές αλλαγές για να καλύψουμε το κενό του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο