Βεζένκοφ: «Δεν παίζουμε μπάσκετ, αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα»

Βεζένκοφ: «Δεν παίζουμε μπάσκετ, αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα»

Ο παίκτης του Ολυμπιακού στάθηκε στην εικόνα της ομάδας και την κακή κατάσταση που βρίσκεται αυτό το διάστημα.

Προσπάθησε πολύ απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, όμως οι 10 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος στάθηκε μετά την ήττα στην Ιταλία στην κάκιστη εικόνα της ομάδας του.

Αρχικά ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ δήλωσε: «Δεν παίξαμε μπάσκετ δε καναμε ένα καλό παιχνίδι και βάλαμε 57 πόντους. Δεν είχαμε καλές αποστάσεις όταν σουτάρεις έτσι δεν μπορείς να πιστεύεις πολλά. Στο τρίτο δεκαλεπτο δεν παιξαμε άμυνα δεν κάναμε  τίποτα σωστά. Παλέψαμε και κρατήσαμε χαμηλά την Αρμάνι. Όταν έχει 23 πόντους στο πρωτο ημίχρονο και δεν μπορείς να προηγείσαι τότε θα έχεις πρόβλημα».

Αναφορικά με το που κρίθηκε το ματς είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι μία αμυντική ομάδα η Αρμάνι. Ηταν στα χέρια μας. Ειχαμε πει  παίξουμε πιο αργά και να σταματήσουμε το τέμπο. Δεν κάναμε το σωστό τρέξιμο σήμερα, δεν βαλαμε ευκολους πόντους που θα μας έδιναν αυτοπεποίθηση. Οταν στο τρίτο δεκάλεπτο δε  παιξαμε καλή άμυνα χάσαμε το παιχνίδι».

Αναφορικά με το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεχίσει έτσι και με αυτό το πρόσωπο είπε: «Αν παίξουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα με οποιαδήποτε αντίπαλο. Είχαμε πρόβλημα με το Λαύριο και το Μιλάνο, δεν είναι ο αντίπαλος αλλά πρέπει να βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα. Δεν παίζουμε καλό μπάσκετ και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Να δουμε τι θα γίνει την Κυριακή και αν θα έχουμε αγώνα ή όχι και μετά την Μπάγερν. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ