ΛεΝτέι: «Μη λέμε μεγάλα λόγια, να βγάλουμε την δουλειά μας στο παρκέ»

ΛεΝτέι: «Μη λέμε μεγάλα λόγια, να βγάλουμε την δουλειά μας στο παρκέ»

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπάγερν και όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του απέναντι στους Βαυαρούς.

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ μίλησε ο Ζακ ΛεΝτέι στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δήλωσε αρχικά ότι: Αναλυτικά ο ΛεΝτέι μίλησε: «Πρέπει να πιέσουμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι δύσκολα, αλλά θα πρέπει να το παλέψουμε».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη: «Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να βγάλουμε την δουλειά μας στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε παραγωγικοί και να… τελειώσουμε την δουλειά».

Τέλος για τον Ντέρικ Γουίλιαμς και τον τρόπο αντιμετώπισης του, ο ΛεΝτέι δήλωσε: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά, με τα χέρια μας στην μπάλα, να μαρκάρουμε δυνατά, να μην του επιτρέψουμε να βρει ρυθμό και ελεύθερα σουτ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ