Μπλατ: «Δεν ξέρω πόσο θα λείψει ο Σπανούλης, να κάνουν ένα βήμα μπροστά όλοι» (vid)

Μπλατ: «Δεν ξέρω πόσο θα λείψει ο Σπανούλης, να κάνουν ένα βήμα μπροστά όλοι» (vid)

Στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού ο προπονητής των Ερυθρόλευκων μίλησε για την απουσία του αρχηγού στις επόμενες αγωνιστικές.

Στην απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς και του Βασίλη Σπανούλη στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων υποστήριξε αρχικά για το ματς με τους Βαυαρούς ότι: «Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Είναι σημαντικό να είμαστε σταθερά καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι σημείο κλειδί, καθώς σε κάποια παιχνίδια είμαστε καλοί μόνο επιθετικά και σε άλλα μόνο αμυντικά. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο. Είναι ομάδα με μέγεθος, ικανότητα, καλό σουτ και εμπειρία, οπότε πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση».

Αναφορικά με την απουσία του Βασίλη Σπανούλη ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είναι λίγο άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Σπανούλης. Είναι δύσκολος ο τραυματισμός του από το ξεκίνημα του αγώνα με το Μιλάνο και θα τον αφήσει λίγο καιρό έξω. Ξέρω τον Βασίλη και θα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει γρήγορα και να μας βοηθήσει. Μας λείπει και ο Βασίλης και ο Στρέλνιεκς και αυτό προσθέτει βάρος στους υπόλοιπους παίκτες, οπότε πρέπει να κάνουν το βήμα μπροστά και να κάνουν την δουλειά όσο καλύτερα μπορούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ