Παπανικολάου: «Έρχονται τρεις τελικοί για εμάς»

Παπανικολάου: «Έρχονται τρεις τελικοί για εμάς»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και την εικόνα της ομάδα του που πρέπει να σταθεροποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μπάγερν στο ΣΕΦ και πλέον παίζει τα ρέστα του στην Γκραν Κανάρια την Πέμπτη, για να «κλειδώσει» την πρόκριση τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ένας από τους παλιούς των Ερυθρόλευκων, ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και την αντίδραση που έβγαλε απέναντι στους Βαυαρούς.

Ο Παπ είπε: «Ο αγώνας με την Μπάγερν ήταν πάρα πολύ καλός για μας. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Βγάλαμε μια αντίδραση που έπρεπε να έχουμε βγάλει καιρό τώρα και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι. Το να κάνεις μια καλή εμφάνιση και να μη δώσεις συνέχεια σε αυτό, θα είναι σαν να έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό. Για μας τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, είναι ουσιαστικά τρεις τελικοί και πρέπει όλοι μαζί να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έχουμε την ομάδα σε έναν καλό ρυθμό στο φινάλε της κανονικής περιόδου».

Αναφορικά με την Γκραν Κανάρια και το γεγονός ότι είναι πιο χαλαρή καθότι αποκλεισμένη είπε:«Δεν εστιάζουμε στο κίνητρο της Γκραν Κανάρια, έχουμε δικά μας θέματα που πρέπει να κοιτάξουμε και να σταθεροποιήσουμε. Είτε παίζεις με τον πρώτο της Ευρωλίγκας, είτε με τον τελευταίο της Basket League το ζητούμενο είναι να έχουμε εμείς μια σταθερότητα και ελπίζω το ματς με την Μπάγερν να ήταν η αρχή της σταθερότητας και από εδώ και πέρα η ομάδα να παίζει σε υψηλό τέμπο, ένα μπάσκετ που απολαμβάνουμε κι εμείς αλλά και ο κόσμος».

Τέλος κατέληξε αναφορικά με την εικόνα του Ολυμπιακού και την βελτίωση που περιμένουν όλοι πως: «Σίγουρα δεν έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός να έχει τέτοια εικόνα, σίγουρα μας ενοχλεί εμάς και την ψυχολογία μας. Κανείς δεν θέλει μια εικόνα που δεν είναι αντιπροσωπευτική του συλλόγου, αλλά και των παικτών και της δουλειάς που γίνεται. Τώρα μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να ξαναβρούμε τον εαυτό μας για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ