Γκος: «Δεν παίξαμε άμυνα σε κανένα σημείο του αγώνα»

Γκος: «Δεν παίξαμε άμυνα σε κανένα σημείο του αγώνα»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να σταματήσουν τα σουτ των αντιπάλων τους και επισήμανε ότι οι Πειραιώτες πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Στην κάκιστη άμυνα που έπαιξαν οι Ερυθρόλευκοι στάθηκε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Ισπανία από την Γκραν Κανάρια με 90-67, για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να σταματήσουν τα σουτ των αντιπάλων τους, γεγονός που είχε επίδραση και στο επιθετικό κομμάτι. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια που απομένουν, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το 2 στα 2.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Δεν μπορέσαμε να αμυνθούμε σε κανένα σημείο του αγώνα και γι΄ αυτό χάσαμε. Ήταν θέμα ενέργειας. Δεν προσπαθήσαμε, ειδικά στην άμυνα. Δεν σταματήσαμε τα σουτ των αντιπάλων και αυτό είχε επίδραση και στο επιθετικό μας κομμάτι. Έχουμε δύο ματς μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε αποκλειστικά εκεί. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δεν υπάρχει γυρισμός, πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ