Σφαιρόπουλος: «Έχουμε ακόμη μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ»

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε ακόμη μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ»

Ο Έλληνας προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρθηκε στην είσοδο της ομάδας του στα πλέι-οφ, αλλά και για τον σημερινό αγώνα απέναντι στην Χίμκι.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε μέσα στο Ισραήλ με σκορ 85-83 από την Ζαλγκίρις Κάουνας, για το πρώτο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα, χάνοντας σημαντικό έδαφος στη «μάχη» για τα πλέι-οφ.

Σήμερα (22/3, 22:30) αντιμετωπίζει τη Χίμκι στη Ρωσία και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τι όποιες ελπίδες που έχει για είσοδο στην οχτάδα.

Ο προπονητής της «ομάδας του λαού», Γιάννης Σφαιρόπουλος, ξεκαθάρισε πως υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση και πως πρέπει να παλέψουν στα επόμενα παιχνίδια.

Ακόμη αναφέρθηκε και στη σημερινή αντίπαλο της ομάδας στεκόμενος στην περίπτωση του Αλεξέι Σβεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Έχουμε τρία ακόμη παιχνίδια μέχρι το φινάλε της σεζόν. Δυστυχώς, οι πιθανότητες πρόκρισής μας είναι λιγότερες, αλλά έχουμε ακόμη μαθηματικές ελπίδες. Συνεπώς, πρέπει να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε στα τρία αυτά ματς αρχίζοντας από τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα η οποία με την προσθήκη του Σβεντ είναι πλήρης. Είχε κάποιους τραυματίες όπως ο Γκιλ αλλά νομίζω ότι είναι πραγματικά καλή και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλή άμυνα και να μείνουμε στο ματς ως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ