Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα»

Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα»

Ο προπονητής τη Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και στις απουσίες που θα έχει η «βασίλισσα».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη (28/3, 21:00) για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας σε ένα παιχνίδι που αναμένεται κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, μίλησε για τον αγώνα με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, αναφέροντας πως οι «πράσινοι» τον τελευταίο καιρό παίζουν πολύ καλά, ενώ στη συνέχεια επισήμανε τις απουσίες με τις οποίες θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ η Ρεάλ.

Τέλος, τόνισε, πως στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του δεν είχε ενέργεια και πως δίνει ευκαιρία σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, με σκοπό να είναι έτοιμοι για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο 51χρονος προπονητής:

«Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα και παλεύει για την πρόκριση στα playoffs. Περιμένουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς, στο οποίο θα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση», δήλωσε ο τεχνικός της «βασίλισσας».

«Η μόνη απουσία μας θα είναι ο Ντεκ και πηγαίνουμε με 13 παίκτες, χωρίς τους Ρέγες, Ντεκ και Πάντζαρ», πρόσθεσε για τις απουσίες της Ρεάλ.

«Στα τελευταία ματς μας έλειψε η ενέργεια, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και σημασία έχει να εμφανιστούμε όπως πρέπει στη συνέχεια. Αυτό που τα ΜΜΕ βλέπουν ως ροτέισον για μένα είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσω κάποιους παίκτες που είναι πιο φρέσκοι, ώστε να τους έχουμε έτοιμους για το μέλλον», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ