Λάσο : «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Λάσο : «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Με μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, μετά την ήττα της ομάδας του στην παράταση.

Με μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Ρεάλ στο ΣΕΦ με 92-83 στην παράταση. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πάντως περήφανος για τους παίκτες του τονίζοντας πως κατάφεραν να γυρίσουν το ματς 2-3 φορές.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη. Έχω μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό, στον προπονητή του, το σταφ , είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Παλεύουν για κάθε κατοχή και έχω γενικά μεγάλο σεβασμό γι’αυτούς», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Λάσο για να προσθέσει στη συνέχεια: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γυρίσαμε στο παιχνίδι 2 και 3 φορές. Δεν είμαι χαρούμενος που χάσαμε φυσικά, γιατί κάναμε καλό παιχνίδι και στο τέλος χάσαμε. Δεν μου αφήνει καλό συναίσθημα για το ματς, σέβομαι τον αντίπαλο, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, όμως δεν κερδίσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ