Νταρουσάφακα – Μπάγερν Μονάχου 92-87

Νταρουσάφακα – Μπάγερν Μονάχου 92-87

Οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν κάκιστοι στο δεύτερο ημίχρονο, ηττήθηκαν στην Τουρκία από την ουραγό της Ευρωλίγκας και έτσι έχασαν κάθε ελπίδα πρόκρισης στην προημιτελική φάση.

Τις όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας σπατάλησε η Μπάγερν η οποία ηττήθηκε με στην Τουρκία από τη Νταρουσάφακα.

Οι Γερμανοι προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές στο πρώτο ημίχρονο (12-25 και 32-43), όμως στη συνέχεια κατέρρευσαν αμυντικά, με αποτέλεσμα η ουραγός υποστούν οδυνηρή ήττα από την ουραγό.

Στο 13-16 η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά από 29 ματς, με τους Τούρκους να πανηγυρίζουν την μόλις 5η νίκη τους.

Το γεγονός οτι στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν 48 πόντους τα λέει… όλα, επιτρέποντας στον Ντάγκλας να κάνει «πάρτι» στο ματς με 26 πόντους και τον Εβανς να προσθέσει ακόμη 20. Πάνω από όλα όμως οι γηπεδούχοι έκαναν «θραύση» έξω από τη γραμμή των 6,75μ. με 18/32 τρίποντα και τον Ντάγκλας να έχει 7/10!

Από την πλευρά της η Μπάγερν είχε μεν καλά ποσοστά ευστοχίας όμως στα κρίσιμα σημεία του ματς, οι παίκτες έχασαν πολλά αμυντικά ριμπάουντ και παράλληλα δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις τελευταίες επιθέσεις.

Ετσι οι παίκτες του Σελτσούκ Ερνάκ με το σκορ στο 81-79 είδαν τον Ντάγκλας να τους… παίρνει από το χέρι. Ο Αμερικανός ευστόχησε σε τρίποντο, καλάθι και ζευγάρια βολών για να «καθαρίσει» το ματς για την ομάδα του.

Περισσότερα σε λίγο…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ