Εως και έξι μήνες εκτός δράσης ο Σπανούλης, τη Δευτέρα χειρουργείται

Εως και έξι μήνες εκτός δράσης ο Σπανούλης, τη Δευτέρα χειρουργείται

Ο Βασίλης Σπανούλης προκάλεσε σοκ μεγαλύτερο ακόμη και από την ήττα από τη Ζαλγκίρις στον Ολυμπιακό. Καθώς είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης έως και για έξι μήνες!

Ο Βασίλης Σπανούλης στα πιτς. Για χρονικό διάστημα άγνωστο. Μια τραγική, θλιβερή είδηση, που προκαλεί ήδη κύμα συμπαράστασης και συμπόνιας από όλη την Ευρώπη. Εχθρούς και φίλους του Ολυμπιακού και το ίδιου του Kill Bill.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, έσκασε η… βόμβα. Αρχικά ανεπίσημα και μετά από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη περονιαίου τένοντα. Εναν ύπουλο και εξαιρετικά σπάνιο τραυματισμό.

Το χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά στο πόδι του αρχηγού των των Ερυθρόλευκων θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Απριλίου. Πρωταπριλιά, αλλά δυστυχώς δεν είναι ψέμα. Μακάρι να ήταν. Αλλά δεν είναι.

Η αρχική σκέψη του ήταν να πάει και ο ίδιος συντηρητικά με τον τραυματισμό του, να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του και να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ομως… πρυτάνευσε η λογική και θα προχωρήσει επεμβατικά στην αναγκαία διόρθωση του προβλήματός του.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Οτι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τον αρχηγό του για μήνες. Πόσους μήνες; Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τένοντας του Σπανούλη είναι σε τόσο κακή κατάσταση, που η επιστροφή του προβλέπεται να γίνει πράξη… έξι μήνες μετά το χειρουργείο!

Οσο για το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος της σεζόν; Αυτή δεν είναι κουβέντα που μπορεί να γίνει τώρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σπανούλης είναι κομμάτι του Ολυμπιακού, που δεν μπορεί να αποκοπεί από τον σύλλογο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ